Fatih İlkokulu

Vizyon: Çağdaş bir ilkokul kurumu olarak nitelikli insan yetiştiren , akademik, spor ve sanat dalarında ilklerin adresi olan örnek bir kurum olmak.

Misyon: Biz Eğitimciyiz… Biz Gönüllüyüz… Biz; Ülkemizdeki ve dünyadaki yeni eğitim yaklaşımlarını uygularken, değişim ihtiyacı ile geçmiş değerleri arasında dengeyi kuran, azimli, coşkulu ve başarıya inanan bir kadroyla, çağdaş eğitim olanaklarını kullanarak, öğrencilerin kendilerini gerçekleştirebilecekleri sevgi ve huzur dolu bir ortamda, onların kişisel özelliklerini dikkate alarak, milli ve manevi değerleri özümseyen, demokratik düşünce ve davranışı prensip haline getirmiş, karakter sahibi, sorgulayan, araştıran, geliştiren, kendisine ve toplumuna faydalı bireyler yetiştirmek için varız….. Biz kendimize ve birbirimize güveniyoruz. İnanıyoruz ki bu birliktelikle atacağımız her adım başarıyı kaçınılmaz kılacaktır.

Başarılar: BU BENİM ESERİM 2012 TÜRKİYE 1.LİĞİ BU BENİM ESERİM 2012 TÜRKİYE 2.LİĞİ MASA TENİSİ YILDIZ ERKEKLER KASTAMONU 2012 İL 1.LİĞİ MASA TENİSİ YILDIZ KIZLAR KASTAMONU 2012 İL 3.LÜĞÜ MASA TENİSİ KÜÇÜK ERKEKLER KASTAMONU 2012 İL 2.LİĞİ MASA TENİSİ YILDIZ ERKEKLER KASTAMONU 2011 İL 2.LİĞİ MASA TENİSİ KÜÇÜK ERKEKLER KASTAMONU 2011 İL 3.LÜĞÜ

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda her yıl bahar şenlikleri kapsamında Geleneksel Çocuk Oyunları turnuvaları ve Futbol Turnuvası düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bozkurtfatih.meb.k12.tr

Adres - MERKEZ MAH. SINARCIK CAD. FATIH ILKOKULU BLOK NO 73 BOZKURT / KASTAMONU

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - MERKEZ MAH. SINARCIK CAD. FATIH ILKOKULU BLOK NO 73 BOZKURT / KASTAMONU

Ulaşım Saat başlarında İlçe Merkezinden İl Merkezine minibüsler hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 98 KM